Collablab Logo White

Voor een behouden vaart

Tichelaar Watersport B.V.

Tichelaar levert alles wat met watersport te maken heeft aan particuliere klanten, overheidsinstanties en bedrijven. Ons kern assortiment bestaat uit o.a. boten, zeilen en netten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor  kompassen, ankers, lantaarns en vlaggen. Uiteraard hebben wij nog veel meer producten. Deze kunt u allemaal zien in onze catalogus of besloten webshop.

Onze moderne groothandel te Amersfoort heeft een showroom en pick up magazijn waar u zes dagen in de week welkom bent. Met onze moderne CRM zijn we u snel van dienst en vinden wij eenvoudige de producten die u zoekt.  Komt u gerust even binnen. De koffie staat altijd klaar.

Over Tichelaar

Tichelaar bestaat al ruim drie generaties. Wat begon als een lokaal bedrijf in netten en vissers materialen is uitgegroeid tot een groothandel met ruim veertig medewerkers en een magazijn van ruim 500 M2. Wij leveren onze materialen aan de tussenhandel, scheepsbouwers en particulieren. Met onze uitstekende logistiek kunnen wij snel en constant leveren op elke gewenste locatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom waar wij cash & carry verkoop doen.

Zeilen

Wij kunnen elk formaat zeil leveren. Onze partners kunnen ook een zeil op maat maken naar gelang uw wensen.

Netten

Vanuit onze eigen ervaring maken wij netten voor verschillende toepassingen zoals de visserij en jachtbouw.

Navigatie

Van klassieke kompassen tot state of the art digitale navigatie systemen. Tichelaar levert alles.

Kwaliteit

Zeilen

Via onze partner zeilenfabiek Ten Cate leveren wij oersterke lichtgewicht zeilen in alle formaten. Het zeil is de motor van uw boot. Daarom doen wij ook geen consessie qua kwaliteit en duurzaamheid.

Het is ook megelijk om uw zeil te laten bedrukken met een bedrijfslogo of tekst. Deze kunt u inzetten voor sponsering of branding van uw merk. Stuur ons gerust een berichtje over de mogelijkheden.

Hardware

Touwen en Katrollen

Vanuit eigen productie leveren wij hoogwaardige touwen en katrollen voor zeilschepen. Naast standaard maten kunnen wij ook maatwerk leveren. Al onze producten zijn gecertificeert en hebben tien jaar garantie.

Testimonials

“Bij Tichelaar denken ze altijd met je mee. Ons bedrijf komt er al jaren. Wij zijn nog nooit terleurgesteld. Ik weet waar ik moet zijn als ik iets voor onze rederij zoek.”

Patrick de Vries

“Als particuliere klant voel ik mij zeer welkom bij Tichelaar. Soms kan ik direct iets meenemen, anders krijg ik het snel en voordelig geleverd via een lokale dealer uit de buurt.”

Britt Kersten

“Onze zeilvereniging koopt al zijn materialen bij Tichelaar. De service is goed, de levering is snel en de producten zijn van uitmuntende kwaliteit. Waarom zou je dan verder zoeken?”

Piet Veerman

Weet je alles over Tichelaar? Doe dan de Tichelaar quiz.

Laat iets van u horen

Ons salesteam staat voor u klaar.

sales@tichelaar.nl
Disketteweg 11, 3821 AR, Amersfoort
+31 (033) 134567