Collablab Logo White

 

voor een duurzame wereld

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een Nederlandse producent van kwaliteitszonnepanelen. Wij produceren mono- en polykristal panelen met een hoog rendement. Daarnaast zijn wij de eerste die het Solar Roof op de markt brengen. Hiermee tovert u uw hele dak om tot één groot zonnepaneel.

Geschiedenis

Soll-E is actief sinds 1998. Met ruim 200 medewerkers zijn wij een van de grotere spelers op de Nederlandse markt. Wij exporteren onze producten naar de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Onze balans is sterk, zodat wij constant kunnen investeren in innovatie

Prijzen

Met ons productie apparaat zijn wij in staat om zeer kosteneffectief te produceren. Dat ziet u terug in onze prijsstelling. Omdat wij duurzaamheid promoten, houden wij onze prijzen laag. Zo wordt zonne-energie betaalbaar voor iedereen en werken wij samen aan een betere wereld.

Solar Roof

Wilt u graag investeren in zonne-energie, maar het fraaie aanzien van uw huis behouden? Dan biedt ons innovatieve Solar Roof de oplossing! Solar Roof bestaat uit een compleet systeem van zonnedakpannen. U plaatst dus geen panelen bovenop uw dak, maar vervangt gewoon uw dakpannen. Daardoor valt het helemaal niet op dat je zonnepanelen hebt. Zo wekt u zelf energie op én blijft uw dak er fraai uitzien.

 

Waarom Soll-E ?

Kwaliteit

Hoog rendement

Betaalbaar

Innovatie

Solar Roof

Ons revolutionaire Solar Roof maakt van uw hele dak 1 groot zonnepaneel. Naast dat een hoog rendement levert, ziet het er ook nog eens geweldig uit. Nooit meer van die grote panelen op het dak. De losse dakpannen zijn uiterst sterk en makkelijk op elk dak te leggen. Met een bijpassende accu vangt u de stroom op en voorziet u in uw eigen stroom. Dat is nog eens duurzaam.

De beste kwaliteit

Onze producten zijn allemaal vervaardigd in onze eigen gecertificeerde fabriek. Zo kunnen wij garant staan voor kwaliteit en leveren wij met alle vertrouwen 10 jaar garantie op al onze producten.

De beste prijs

Onder het motto ‘Kwaliteit hoeft niet duur te zijn ‘werken wij met scherpe prijzen. Dit doen wij door zo min mogelijk grond- en afvalstoffen te produceren. Zo kunnen wij de kosten laag houden en dat ziet u terug in onze prijsstelling.

De beste keuze

Of het nou is voor het aanschaffen, plaatsen of onderhouden van uw zonnepanelen en Solar Roof. Bij ons bent u aan het goede adres. Doordat wij alles in eigen beheer doen kunnen wij de kwaliteit garanderen. Er is eigenlijk geen andere keuze.

HET HOOGSTE RENDEMENT

de kracht van de zon