Collablab Logo White

simbound

Content Marketing Simulatie voor

 

Universiteiten, HBO’s en bedrijven.

 

 

Mail onsBel ons

Aantal gebruikers

Aantal scholen

MEER INFORMATIE OP SIMBOUND.NL

Simbound is een serious game gericht op online marketing. De game is geschikt voor studenten op MBO’s , HBO’s en universiteiten. Het is een multi channel simulatie die bestaat uit: SEO, SEA en E-mail marketing.

Door het nemen van gesimuleerde beslissingen en het analyseren van de resultaten is de leerervaring erg groot. Het competitie element van Simbound zorgt daarnaast voor de juiste spanning.

De game is op dit moment beschikbaar in meerdere talen. Studenten kunnen dan zelf kiezen in welke taal ze de game spelen.

ONZE KLANTEN

Wij hebben Simbound ingezet bij onze HBO opleiding communicatie. De game past prima in het curriculum online marketing. Naast de theorie leren studenten nu ook hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Aaron

Docent HBO, Fontys

Leer analyseren

Bekijk de statistieken van een campagne en leer deze met behulp van uitgebreide grafieken analyseren.  Na elke ronde krijg je van het Simbound systeem mooie overzichten van de resultaten.

Samenwerken

Leer als team samenwerken om tot de beste resultaten te komen. Met het interne communicatie systeem van Simbound kunnen teamleden moeiteloos communiceren.

Leer beter zoeken

Zoek de juiste keywords om met de betaalde de Pay Per Click campagnes meer views en conversie te scoren. In Simbound is een zoekmachine nagebouwd die net als Google werkt.