Collablab Logo White

Bigger.Faster.Stronger

outside

Urban sport atracties

1200

klanten

zijn al outsiders

Ja, je leest het goed. Maar liefst 1200 klanten gaan geregeld aan de slag met onze outdoor atracties. Daar zijn wij enorm trots op. Maar het is onze missie om iedereen achter het bureau vandaan te krijgen en actief te laten sporten in de buitenlucht. Dus bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

free running

Freerunning is een vrij nieuwe sport die beoefend wordt in Nederland. Steeds meer jongeren volgen hiervoor trainingen om hun tricks en moves te verbeteren. Als bedenker en leverancier van op maat gemaakte sportattributen heeft Outside een sterke aanbod in deze groeiende markt. Deze artikelen kunnen wij op maat maken of  in standaard formaat leveren via onze webshop.

city zoo

Een gezonde levensstijl hoort al te beginnen in de kindertijd. Helaas zien wij in de praktijk vaak het tegendeel. Daarom introduceren wij voor City Zoo het concept Air Monkeys!®. Dit is een gigigantische apenkooi midden in het horeca gedeelte van City Zoo. De horeca in Air Monkeys!® serveert uitsluitend gezonde voeding. Zo leren kinderen bewegen combineren met gezonde voeding. 

sky high hotel

Op zoek naar free publicity? Met ons team van Outsiders kunnen wij spectaculaire sportieve evenementen organiseren. Wat dacht je er van om vanaf 50 meter hoogte te abseilen. Om vervolgens het lint van jouw nieuwe hotel of restaurant te openen? Wij hebben een ervaren en gecertificeerd team van klimmers tot onze beschikking.

onze klanten

“Ons team is echt heel hecht geworden door sporten bij stormbaan in de polder dat ontwikkeld is door Outside. Onder begeleiding van een personal coach gaan wij daar regelmatig helemaal los”

Maartje Berens

Eigenaar, Hunt Recruiters

“Ons nieuwe hotel aan de skyline van Rotterdam is geopend met het Sky High Hotel concept van Outside. Wij staan meteen op de kaart”

Jinga Low

Directeur, Klaver hotels

Work

Bigger.Faster.Stronger

outside

Wij zijn bereikbaar

Maandag tot en met vrijdag: 9.00 tot 19.00 uur

Zaterdag: 8.00 tot 13.00 uur

Zondag: Gesloten

Boek nu een gratis demo