Collablab Logo White

Webdesign

Betaalbare website en LMS

oplossingen voor MKB bedrijven

en onderwijs.

 

 

 

Mail onsBel ons
k

UX Onderzoek

Wij onderzoeken jouw wensen en vertalen dit naar een website. Zo krijgen jouw klanten een optimale gebruikers ervaring.

Brand Identity

Versterk jouw merk met onze branding service. Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Het is jouw verhaal, product of identiteit dat telt.

Web Development

Wij bouwen voor jou de perfecte website of app. Wat je doel ook is. Naamsbekendheid, sales of meer bezoekers. Alles is mogelijk.

webdesign

Samen met jou vertalen wij de identiteit van jouw bedrijf naar een responsive website met een geweldige gebruikerservaring. Zo komen klanten terug en blijven ze langer op de site.

Daarnaast maken wij animaties, zoals explainer video’s of infographics. Maar ook social video of zelfs jouw complete brand identity.

Websites

Doordat wij werken met een netwerk aan professionals kunnen wij al jouw media opdrachten aan. Daarnaast kunnen wij zeer snel een website opleveren tegen zeer concurrerende prijzen.

Bekijk onze standaard pakketten om een idee te krijgen over onze prijsstelling. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Stuur ons een bericht met je wensen. Dan doen wij jou een passend aanbod.

onze klanten
Onze website ( Franzen-purmerend.nl) laten bedenken en maken door Collablab, er was goede overleg over de mogelijk-heden en ook aanpassingen qua design werden snel uitgevoerd. After-service is top, als je iets niet weet of er iets niet lekker gaat word dat meteen opgepakt en geregeld. Super Jasper!!
Michael

Eigenaar, Franzen purmerend

Wij hebben onze website voor De Rode Os laten maken door Collablab. Het is ons zeer goed bevallen. Daarnaast hebben zij ook visitekaartjes gemaakt, de hosting geregeld en onze social media opgezet. Jasper geeft deskundig advies. Hij is erg flexibel en de ondersteuning is goed.

Tiny

Tiny, De Rode Os