Collablab Logo White

Learning Management System

Efficient leren

Met behulp van een Learning Management Systeem wordt het eenvoudiger om te differentiëren. Een student volgt het voor hem of haar uitgestippelde pad in eigen tempo. Door verschillende certificaten te behalen kan men in aanmerking voor een examenkans. Zo heeft U altijd in beeld waar een student staat qua ontwikkeling.

Met een LMS is het mogelijk om thuis te studeren, want alles is namelijk online beschikbaar. Zo kunt u voldoen aan de hoge urennormen, terwijl de studenten niet eens fysiek in de klas aanwezig hoeven zijn.

Bouw een community met studenten op waar zij met elkaar kennis en ideeën uitwisselen. Online samenwerken is erg belangrijk in het toekomstige beroepenveld.

Boeken lezen is niets voor mij. We leven in een digitale wereld. Met dit systeem weet ik precies waar ik ben gebleven en kan ik zelf mijn tempo bepalen. Vaak leer ik even in de bus. Scheelt mij veel tijd, want ik heb het druk!

Achmed

Student uit Amsterdam

Moderne vormgeving

Flat design dat aansluit bij de huidige tijd. Responsive opmaak zodat het op alle mobiele apparaten werkt. Snelle laadtijden.

Whitelabel

De LMS kan helemaal in uw huisstijl worden opgemaakt. Makkelijk te koppelen aan uw huidige elektronische leeromgeving. Zo blijven de leerlingen altijd in contact met de school.

Flexibel

Kies voor flexibiliteit van uw curriculum. Met een LMS van Collablab kunt u perfect individuele routes uitstippelen en de voorgang bewaken.

Belonen

Beloon studenten door uw LMS vaak te bezoeken.

Stimuleren

Stimuleer studenten om regelmatig terug te keren.

Social Media

Gebruik de kracht van social media op school.

Gamification

Gebruik gamification om de zesjescultuur af te schudden.

Hoe werkt het precies?

De opbouw is zo helder als een boek.

c

Module

De module staat als het ware voor een vak. Deze kunt u uit uw huidige curriculum halen en in de LMS stoppen. Wanneer met een module behaald is kan men een certificaat uitdraaien Het certificaat dient als bewijs, waarbij de student haar eigen leerpad kan bewaken.

d

Hoofdstuk

Elke module bestaat uit verschillende hoofdstukken. In de hoofdstukken staan de onderwerpen van de module netjes volgends de leerlijn gerangschikt. Dit zorgt voor een optimale leerervaring en schept een helder beeld voor de student.

e

Topic

In en topic staat (paragraaf) de feitelijke leerstof. In een topic kunt U naast tekst ook video, foto’s of interactieve content kwijt. Alles werkt met een eenvoudige editor. Zodat zelfs een leek dit kan gebruiken.

Demo bekijken

Ervaar het gemak van een LMS