Onepager Website

Voor slecht €19,95 per maand bouwen wij voor u een onepager website.

De website is geschikt voor mobiel en is makkelijk in onderhoud.

Mobiel

De onepager is uitermate geschikt voor mobiel gebruik.

Vindbaar

Door de SEO optimalisatie wordt u zo gevonden.

Eenvoudig

Makkelijk om zelf te onderhouden via WordPress dashboard.

Unieke website

Met uw eigen logo, foto’s en teksten krijgt u een unieke onepage website. Indien gewenst maken wij ook een webshop voor u aan. Zo kunt u direct beginnen met verkopen.

Check hier een voorbeeld.

Mobile First

De onepager website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Uw klanten zullen blij met u zijn. Dit zorgt ervoor tevens voor dat u snel gevonden wordt door Google.

Dit zou uw website kunnen zijn.

Altijd online

Doordat wij uw website hosten bij Transip kunt u er zeker van zijn dat u altijd online bent. Deze betrouwbare hoster is ISO en NEN gecertificeerd.

Start NU je eigen business

Wat onze klanten zeggen!

Onze website laten bedenken en maken door Collablab, er was goede overleg over de mogelijk-heden en ook aanpassingen qua design werden snel uitgevoerd. After-service is top, als je iets niet weet of er iets niet lekker gaat word dat meteen opgepakt en geregeld. 

Michel Franzen

Wij hebben onze website laten maken door Collablab. Het is ons zeer goed bevallen. Daarnaast hebben zij ook visitekaartjes gemaakt, de hosting geregeld en onze social media opgezet. Jasper geeft deskundig advies. Hij is erg flexibel en de ondersteuning is goed.

Tiny de Lange

Wij hebben de website van onze evenementen organisatie het Flowburo door Collablab laten maken. Daarnaast doet Jasper ook het onderhoud. Dit is ons zo goed bevallen dat wij inmiddels meerdere websites voor onze zusterbedrijven hebben laten maken. 

Jorien Dam

Factuurgegevens

Nederland

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Onepager website abonnement  × 1 19,95
Subtotaal 19,95
Totaal 19,95 (inclusief 3,46 BTW)
  • Met iDEAL kunt u met een Nederlandse bankrekening vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via internetbankieren van uw eigen bank.

    Betaal veilig via je eigen bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

wilt u eerst meer weten?

 Stuur ons uw bericht!

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...