Collablab Logo White

brandhunter.nl

Ons nieuwste concept is live op https://brandhunter.nl Met deze outletshop bieden wij 100% originele merkkleding aan met hoge kortingen. Je kunt je vanaf nu aanmelden als partner van Brandhunter.nl. Er zijn drie mogelijkheden.

Affiliate

Als affiliate van Brandhunter.nl verdien je 20% commissie op elke verkoop. De commissie wordt berekend over de verkoopprijs exclusief BTW. Met jouw unieke affiliate ID kunnen wij tracken of een verkoop van jou afkomt. Promotie materiaal zoals banners en foto’s zijn beschikbaar.

Franchise

Als franchisenemer van Brandhunter.nl krijg je jouw eigen Brandhunter winkel. De winkel wordt compleet voor je ingericht in huisstijl van Brandhunter.nl Voor franchising geldt een franchise fee van €995,- voor de opstart. Dit is voor het inrichten van de website, hosting en het voeren van het Brandhunter.nl concept. De franchisenemer koopt de artikelen in bij Brandhunter.nl. Het aanhouden van voorraad is niet nodig. Voor de franchisenemer geldt een speciaal groothandels tarief dat kan oplopen tot 50% van de retailprijs. Voor franchisenemers worden door Brandhunter.nl marketing inspanningen verricht zoals Google adwords, Facebook marketing en flyeracties.

Groothandel

Het is ook mogelijk om als zelfstandige webshop bij Brandhunter.nl in te kopen. Je ontvangt dan een speciale login voor onze site. In het groothandelsgedeelte van onze site zie je speciale groothandelsprijzen van onze artikelen. Er wordt geen ondersteuning geleverd bij de verkoop.

brandhunter.nl tassen